Έρευνα & ανάπτυξη καλλυντικών

Home ΕΡΕΥΝΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η HD Lab είναι μία εταιρία που ιδρύθηκε από μία ομάδα φιλόδοξων Ελλήνων επιστημόνων με κύριο στόχο της τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων αισθητικής με πολυδιάστατη δράση, γι’αυτό έδωσε κυρίαρχο ενδιαφέρον στα τμήματα NPD (New Product Development) και R&D (Research & Development).

Ερευνά νέες ιδέες και συνταγές. Αξιοποιεί καινοτόμα υλικά και προηγμένη τεχνολογία. Αναπτύσσει και σχεδιάζει τα νέα προϊόντα. Οι πρώτες ύλες που επιλέγονται περνούν από αυστηρούς ελέγχους με απώτερο σκοπό την απόλυτη ασφάλεια και το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πραγματοποιούνται εργαστηριακές δοκιμές για να διασφαλιστεί η σταθερότητα των προϊόντων στο ράφι, βάση ενός ολοκληρωμένου και αυστηρά ελεγχόμενου σχεδιασμού.

Υψηλό επίπεδο ποιότητας

Για να διατηρήσουμε το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας των προϊόντων, εφαρμόζουμε ασυμβίβαστα σχέδια ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας σε όλη τη διαδικασία.

Προϊόντα ειδικά για εσάς

Τα προϊόντα που αναπτύσσουμε σχεδιάζονται για να κατακτήσουν την θέση τους στην αγορά και να προσφέρουν στους πιο απαιτητικούς πελάτες την φροντίδα που αξίζουν.