Συμπληρώματα Διατροφής

Home ΕΡΕΥΝΑ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΕΡΕΥΝΑ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της HD Lab έχει πρωταρχικό στόχο να βελτιώσει τις ιδιότητες των φυσικών και δραστικών συστατικών σε μοναδικά μίγματα και σκευάσματα.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία συμπυκνωμένων πηγών θρεπτικών συστατικών ή άλλων ουσιών με θρεπτικές ή φυσιολογικές επιδράσεις, μεμονωμένων ή σε συνδυασμό, και τα οποία διατίθενται στο εμπόριο σε δοσομετρικές μορφές, όπως κάψουλες, παστίλιες, δισκία, χάπια και άλλες παρόμοιες μορφές καθώς και φακελάκια σκόνης, φύσιγγες υγρού προϊόντος, φιαλίδια με σταγονόμετρο και άλλες παρόμοιες μορφές υγρών και κόνεων που προορίζονται να ληφθούν σε προμετρημένες μικρές μοναδιαίες ποσότητες.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε καινοτόμες και ειδικές επιστημονικές γνώσεις μαζί με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, ώστε να βελτιώσουμε τη σταθερότητα και τη διάρκεια των δραστικών συστατικών, να επιτύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα και να ανταποκριθούμε στα αυστηρότερα πρότυπα και κανονιστικές απαιτήσεις.

Για να διατηρήσουμε το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας των προϊόντων, εφαρμόζουμε ασυμβίβαστα σχέδια ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας σε όλη τη διαδικασία. Αυτό διασφαλίζει ότι είμαστε συνεχώς σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και λύσεων για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Σύμφωνα με οδηγία της Ε.Ε

Για τη νόμιμη κυκλοφορία των συμπληρωμάτων διατροφής δημιουργήθηκε ένα οριζόντιο πλαίσιο στην ΕΕ που βασίζεται στην Οδηγία 46/2002/ΕΚ. Η οδηγία έχει ενσωματωθεί στην Εθνική νομοθεσία και τα συμπληρώματα διατροφής υπάγονται στον ΕΟΦ (Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων).

Γνωστοποίηση στον ΕΟΦ

Για τη σύννομη διάθεσή τους απαιτείται η γνωστοποίηση της κυκλοφορίας των συμπληρωμάτων διατροφής στον ΕΟΦ και οι εργαστηριακές αναλύσεις για τη διασφάλιση της ποιότητας και ασφάλειας των συμπληρωμάτων. Τέλος, πραγματοποιούμε έλεγχο της επισήμανσης του προϊόντος και συντάσσουμε την λίστα συστατικών για να διασφαλίσουμε συμμόρφωση με τις κανονιστικές διατάξεις.